Overtuigende en verdiende zege van de Herentalsenaren, zij het met overdreven cijfers, in de hand gewerkt door de thuisploeg die op 't laatste alles in de aanval gooide. Van bij het startsein trokken de Herentalsenaren ten aanval en kenden dra sukses via Tom Helsen 0-1 in de 7'. Gildenboys straftte één minuut later balverlies in de Herentalse rangen af en replikeerde gevat 1-1. Club'90 liet zich niet ontmoedigen en bouwde opnieuw enkele mooie aanvallen op maar mistte precizie voor doel. Op de 15' kwamen de Herentalsenaren terug op voorsprong langs Pieter Van Genechten 1-2. Met langs weerszijden nog enkele kansen veranderde de stand voor rusten niet. Na de pauze kampten beide ploegen hardnekkig om de stand te wijzigen. Op de 37' werd Club'90 beloond voor hun inzet en liepen verder uit tot 1-3 langs Tom Helsen. Gildenboys gooide nu alles in de aanval maar Club'90 weerstond de druk. Wanneer doelman Stijn Van Genchten goed tussenkwam op een lokale aanval counterde Club'90 gevat en liep verder uit via Tom Helsen 1-4 (42'). De Herentalsenaren beheersten nu het spel en liepen in de laatste minuten verder uit. 1-5 langs Tom Helsen in de 49' en in de laatste minuut bekroonde Bram Goos zijn goede partij met een doelpunt 1-6 (50'). Onmiddellijk daarna floot de scheidsrechter deze vinnig gespeelde partij af. Eindstand 1-6. We hebben deze belangrijke match in strijd om de 2de degradatieplaats verdiend gewonnen concludeerde een tevreden coach Willy Vervoort. Toch zal men best in de laatste match op Den Boom (Broechem) mikken op puntenwinst om alzo zekerheid te hebben. Volgende wedstrijd op 08/05/'09 uit tegen zvc Den Boom. Zorgden voor deze belangrijke zege: Stijn Van Genechten, Gino Vervoort, Pieter Van Genechten, Bram Goos, Tom Helsen, Bart Van Genechten en Hans Vervoort.